THUMBNAIL_muslim

Une jam muslimane, me mbulesë, dhe pikërisht për ketë gjë jam e pavlevfshme a?!

Spread the love

Une jam muslimane, me mbulesë, kjo është e vërtetë, dhe pikërisht për ketë gjë jam e pavlevfshme a?! Mbulesa e mbulon flokun tim, anipse në realitet mbron bukurin time, por brenda saj, ka një mendje që di të mendoj dhe një serë aftësish të cilat janë prioritet për mua me të cilat kam formuar identitetin dhe përsonalitetin tim. Mos më nënvlerëso, mos më nënçmo.
There are no comments

Add yours