v5

Veshja nuk e bën njeriun, mirëpo flet shume për të.

Spread the love

Veshja na dërgon drejt karakterit te personit, drejt statusit social dhe profesional si

dhe rolit te cilin personi luan ne rrethin e tij.

Në momentet e para kur takohemi me njerëz na bie ne sy jo vetëm sjellja e tyre apo

dukja por edhe veshja, prandaj është e rëndësishme te mendohet me kujdes se çfarë

veshim, sepse përmes veshjes mund te lëmë përshtypje pozitive  apo negative….

  Ju sjellim disa nga veshjet  e bukura dhe modeste …
There are no comments

Add yours