1_1520584148-4477930

Kosova në listën e protestave më të mëdha në botë për Ditën e Gruas

Spread the love

Edhe pse 8 Marsi njihet si festa e gruas dhe është ditë që festohet, dje gjatë ditës në Prishtinë ka pasur protesta për këtë ditë
Shoqëria civile në bashkëpunim me qytetarët e vendit kanë marshuar në rrugët e qytetit për të kërkuar të drejta të barabarta me burrat, shkruan GazetaExpress.

Ky marshim i cili ka zgjatur një orë në Prishtinë, është renditur në listë me vendet më të mëdha të botës.

Marshi i organizuar dje për nder të 8 Marsit ka pasur thirrjen “MARShojmë, s’festojmë”.

Women's Day Marches Around the World

People around the world are protesting, marching and striking this International Women's Day.

Opslået af AJ+ på 8. marts 2018
There are no comments

Add yours