qymyri-kek

VENDI NË KRIZË ENERGJETIKE, KRYEMINISTRI FALË QYMYRIN E KEK-UT

Spread the love

snjë procedurë e prokurimit nuk është përfill kur është dhënë sivjet thëngjilli falas për 4.636 punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).

Gjithçka është vendosur në shpejtësi. Ka nisur me vendimin me pak rreshta të Bordit të Drejtorëve të kësaj Korporate, dhe është pasuar me një urdhëresë të drejtorit menaxhues të KEK-ut, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo ka ndodhur brenda dy ditësh – më 8 e 9 nëntor të këtij viti. Sasia e thëngjillit dhuratë për punëtorët mbërrin në 37 mijë e 88 tonë.
There are 44 comments

Add yours

Post a new comment