8.1

Veshja

Spread the love

Veshja nuk e bën njeriun, mirëpo flet shumë për të”.

Veshja na dërgon drejt karakterit të personit, drejt statusit social dhe professional si dhe rolit të cilin personi luan në rrethin e tij. Në momentet e para kur takohemi me njerëz, na bie në sy jo vetëm sjellja e tyre apo dukja por edhe veshja, prandaj është e rëndësishme të mendohet me kujdes se çfarë veshim, sepse përmes veshjes mund të lëmë përshtypje positive apo negative…

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 1, nëntor/dhjetor 2009, fq. 47)
There are 60 comments

Add yours
  1. 오피뷰

    Great article!!! I really hope to check out the same high-grade content from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own blog now. I found it very informative and useful. “오피뷰” thank you for posting such a nice content… Keep posting such a good content…


Post a new comment