zb

Zbulohet ilaçi që ju rrit inteligjencën

Spread the love

Pavarësisht kësaj, ilaçi ka edhe efekte anësore, të cilat përfshijnë dhimbje stomaku, pagjumësi apo dhembje koke.
Shkencëtarët kanë vendosur mos ta nxjerrin në shitje këtë produkt për dy arsye:

-Nuk dihet akoma se çfarë ndodh me personin që e konsumon çdo ditë të vitit.
-Kjo gjë mund të shihet si hile apo mund të çojë në nënvlerësim të librave dhe dijeve që merren në shkollë.

Derisa shkencëtarët të vendosin se kur do të dalë në shitje ky medikament na duhet të lexojmë që të rrisim inteligjencën.
There are no comments

Add yours